Vážení zákazníci Opatření proti šíření Koronaviru: Rezervace na návštěvu naší prodejny prodejny spuštěna!!!

Bonusy pro vásdárkové balení apod. ZDARMA

Osobní přístupke každému zákazníkovi

Doprava ZDARMA nad 2000 Kčplatí pouze pro Českou republiku

Garance záruky2 roky na výrobek, 14 dní na vrácení peněz

Infolinka +420 737 290 660volejte od 9:00 do 15:30 hod

Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá: 9:00 - 15:30)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 1 991,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu www.ok-snubniprsteny.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu www.ok-snubniprsteny.cz
  1. Společnost Jaroslav Nešleha, se sídlem Karla Rezka 248, Kladno,27309, IČ 41953975, zapsán u živnostenckého rejstříku.Živnostenckého rejstříku v Kladně Číslo jednací: 429/92/ž/m. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Jaroslavem Nešlehou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel účetních služeb , Bažantová Andrea, Foesterova 2421,Kladno.
    • Poskytovatel cloudových služeb, iPodnik Cloud s.r.o. Jiráskova 306, Jinočany, Praha Západ, 252 25.
    • Poskytovatel SEO optimalizace a marketingu. IT STUDIO s.r.o.Botanická 554/68a602 00 Brno.
    • Poskytovatel přepravní služby. Česká pošta, s. p. Státní podnik Praha 1, Politických vězňů 909/4, 225 99
    • Poskytovatel přepravní služby.Direct Parcel Distribution CZ s. r. o. Modletice 135251 01 Říčany u Prahy
    • Poskytovatel přepravní služby.FROGMAN s.r.o.Rybníky IV 738 ,760 01 Zlín

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese nesleha.j@ok-sperky.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.ok-snubniprsteny.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Google Analytics,IT STUDIO s.r.o.,
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Snubní vs. zásnubní prstýnek. Kdo se v tom má vyznat?
Snubní vs. zásnubní prstýnek. Kdo se v tom má vyznat?
To je asi nejznámější pravidlo pro zásnuby. Od zásnub byste měli mít svatbu do 1 roku a 1 dne. Nemyslete si, že je na přípravu mnoho času, vaše snoube... číst celé
Svatební oznámení
Svatební oznámení
Organizování svatby není jednoduchou záležitostí. Čeká vás zařizování mnoha důležitých věcí i zdánlivých maličkostí. Velmi důležité je také svatební o... číst celé
Originální zásnuby nemá úplně každý. Ale je k tomu důvod!
Originální zásnuby nemá úplně každý. Ale je k tomu důvod!
Západ slunce nad horizontem. Vy sedíte na sluncem vyhřáté pláži a on k vám poklekne. V tu chvíli se vám srdce zastaví a radostí mu skočíte okolo krku.... číst celé
Vyrobte si své snubní prsteny
Vyrobte si své snubní prsteny
Výběr snubních prstenů není vždy jednoduchý. Jak najít šperk, který by vás zaujal natolik, abyste ho chtěli nosit po zbytek života? Vyrobte si ho sami... číst celé
Přihlašte se k odběru novinek
Můžete se kdykoli odhlásit.

Bonusy pro vásdárkové balení apod. ZDARMA

Osobní přístupke každému zákazníkovi

Doprava ZDARMA nad 2000 Kčplatí pouze pro Českou republiku

Garance záruky2 roky na výrobek, 14 dní na vrácení peněz

Infolinka +420 737 290 660volejte od 9:00 do 15:30 hod

U nás platíte bezpečně

Informace o materiálech

Kontakt
(Po-Pá: 9:00 - 15:30)
2014-2020 © OK-snubníprsteny.cz - Všechna práva vyhrazena. Design od OndrejDvorak.com
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.