Bonusy pro vásdárkové balení apod. ZDARMA

Osobní přístupke každému zákazníkovi

Doprava ZDARMA nad 2000 Kčplatí pouze pro Českou republiku

Garance záruky2 roky na výrobek, 14 dní na vrácení peněz

Infolinka +420 737 290 660volejte od 9:00 do 15:00 hod

⚡POZOR!!🍀Doprava od 2000 Kč ZDARMA A NEBO JEN 59 Kč!!⚡ 🔔 Prázdninová otevírací doba v Obchodě na Kladně.🔔
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá: 9:00 - 15:00)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely registrace uživatelského účtu
  1. Udělujete tímto souhlas Jaroslavu Nešlehovi, se sídlem Karla Rezka 248, Kladno, 27309, IČ 41953975, zapsaná u živnostenckého rejstříku.Živnostenckého rejstříku v Kladně Číslo jednací: 429/92/ž/m. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefonní číslo
    • fakturační adresu
    • dodací adresu
    • historii objednávek
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 5 let a to za účelem:

    • zřízení a administrace uživatelského účtu, pokud tuto dobu neprodloužíte. K prodloužení dochází aktivním využíváním uživatelského účtu, čili při každém přihlášení do uživatelského účtu
    • nabídnutí pohodlnějšího nákupního zážitku
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to a to zasláním dopisu, emailu s žádostí o odstranění.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění uživatelské registrace z databáze včetně s tím spojených osobních údajů
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Kde nosit zásnubní prsten
Kde nosit zásnubní prsten
Ty tradice! Člověk se nad nimi jen zřídka zamyslí v dnešním uspěchaném světě, ale přece ovlivňují náš život často více, než by se mohlo zdát. číst celé
Wolframové snubní prsteny chytnou za srdce každého
Wolframové snubní prsteny chytnou za srdce každého
Wolframové snubní prsteny jsou na první pohled velmi jedinečné šperky, které musí chytit za srdce každého bez rozdílu pohlaví či věku. číst celé
Svatební seznam
Svatební seznam
Co a kdy plánovat, zařídit či objednat?  -12 měsíců před svatbou  Oznamte své zásnuby a stanovte datum svatby.  Seznamte rodiče snoubenců. Ne... číst celé
Snubní vs. zásnubní prstýnek. Kdo se v tom má vyznat?
Snubní vs. zásnubní prstýnek. Kdo se v tom má vyznat?
To je asi nejznámější pravidlo pro zásnuby. Od zásnub byste měli mít svatbu do 1 roku a 1 dne. Nemyslete si, že je na přípravu mnoho času, vaše snoube... číst celé
Přihlašte se k odběru novinek
Můžete se kdykoli odhlásit.

Bonusy pro vásdárkové balení apod. ZDARMA

Osobní přístupke každému zákazníkovi

Doprava ZDARMA nad 2000 Kčplatí pouze pro Českou republiku

Garance záruky2 roky na výrobek, 14 dní na vrácení peněz

Infolinka +420 737 290 660volejte od 9:00 do 15:30 hod

U nás platíte bezpečně

Platební brána ComGate

Informace o materiálech

Kontakt
(Po-Pá: 9:00 - 15:00)
2014-2020 © OK-snubníprsteny.cz - Všechna práva vyhrazena. Design od OndrejDvorak.com
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz